Notice: Undefined variable: module_styles in /home/vanlaarhov/domains/vanlaarhovenbest.nl/public_html/templates/gk_steakhouse/lib/gk.framework.php on line 76
Loonwerkbedrijf in Mariahout
Logo

Bent u op zoek naar een loonwerkbedrijf dat voor dat voor een opdrachtgever op contractbasis bepaalde loonwerk werkzaamheden in Mariahout uitvoert.

Het uitbesteden van incidentele loonwerk werkzaamheden komt veel voor binnen de agrarische sector en in het grondwerk in Mariahout. Ons loonwerkbedrijf beschikt over grote machines voor grondbewerking en oogst en beschikken over vakbekwame werknemers om ze in Mariahout te bedienen. De machines worden met bezetting in Mariahout verhuurd om bepaalde werken uit te voeren; dit gebeurt meestal op basis van uur- of hectaretarief.

Het machinepark van ons loonwerkbedrijf bestaat uit allerlei soorten rollend materieel zoals dat in de gemechaniseerde landbouw of het grondverzet in Mariahout gebruikt wordt. Bekijkt u onze website voor meer informatie, mocht u vragen hebben neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laatste aanpassing: vr 5 dec 2014
© 2017 Van Laarhoven Best. Webdesign & Hosting door RKDesigns. Alle rechten voorbehouden.